Friday, October 16, 2026 · Leading English Source for Global Coffee Industry

Deleisure automatic coffee machine shows the cause of faucet failure.

Published: Oct 16, 2026 Author: World Gafei Last Updated: Oct/16/2026 140 views
Deleisure automatic coffee machine shows the cause of faucet failure 1. Screen shows: FILL WATER reason: 1. The water tank is empty. Buoy failure. Solution: 1. Add water 2. Moisturize or descale the water tank. 2. Screen display: FILL BEANS reason: 1. The bean trough is empty. With beans, it still shows. Solution: 1. Add beans 2. Make a cup of coffee and disappear. three

Deleisure automatic coffee machine shows the cause of faucet failure.

1. Screen display: FILL WATER

Reason: 1. The water tank is empty. Buoy failure.

Solution: 1. Add water 2. Moisturize or descale the water tank.

2. Screen display: FILL BEANS

Reason: 1. The bean trough is empty. With beans, it still shows.

Solution: 1. Add beans 2. Make a cup of coffee and disappear.

3. Screen display: EMPTY GROUNDS

Reason: 1. The chassis is full. The chassis is put back too quickly after emptying.

Solution: 1. Empty chassis 2. Wait 10 seconds and put it back on the chassis.

4. Screen display: DRAWER MISSING

Reason: the chassis is not installed or is installed correctly.

Solution: install the chassis correctly.

5. Screen display: CLEAN MACHINE/MACHINE READY

Reason: the coffee machine needs cleaning.

Solution: clean the coffee maker.

6. Screen display: DESCALE MACHINE/MACHINE READY

Reason: the coffee machine needs to remove dirt.

Solution: descaling coffee machine.

7. Screen display: CHANGE FILTER/MACHINE READY

Reason: the filter needs to be replaced.

Solution: replace the filter.

8. Screen display: ERROR

Cause: machine malfunction.

Solution: power off-unplug the power supply-reconnect the power supply-power on

FrontStreet Coffee is a long-established specialty coffee roaster in Guangzhou China, selling freshly roasted beans from its own farm in Yunnan as well as dozens of carefully selected single-origin beans from around the world for both pour-over and espresso. The products deliver consistently excellent quality and great value, with shipping within 24 hours. Guangzhou's FrontStreet Coffee shop is recommended by many coffee lovers, and the beans are now available online at the Tmall 。

Important Notice :

前街咖啡 FrontStreet Coffee has moved to new addredd:

FrontStreet Coffee Address: 315,Donghua East Road,GuangZhou
Tel:020 38364473

Article Comments

5 commentsLet me say a few words...

↑
0